Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika Hapšenja zbog krijumčarenja ljudi
 
 

Hapšenja zbog krijumčarenja ljudi

Pripadnici Ministrstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu, u saradnji sa kolegama iz Beograda, otkrili su u Kragujevcu četvoricu migranata i uhapsili osumnjičenog koji je nameravao da ih prokrijumčari u neku od zemalja Zapadne Evrope.

 

Policija je u kući M. M. (28), koji je skrivao migrante, pronašla trojicu državljana Irana i jednog Avganistana. Strani državljani su, zbog nezakonitog ulaska u Republiku Srbiju, sprovedeni sudiji Prekršajnog suda u Kragujevcu. M. M. je određena mera zadržavanja u trajanju do 48 sati. On će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen prelazak državne granice i krijumčarenje ljudi.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');