Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika Ispovest prezivelog:nisam uspeo da ih spasem iz Morave
 
 

Ispovest prezivelog:nisam uspeo da ih spasem iz Morave

nesreca-cacakMarko Maksić (20), koji je preživeo jezivu nesreću kod Čačka, sahranio juče svoje prijatelje Maju Marković (22) i Nemanju Antonijevića (21).KRAGUJEVAC - Zemlja prekrila dvoje mladih!
Na dva mesna groblja na suprotnim krajevima grada juče su sahranjeni Maja Marković (22) i Nemanja Antonijević (21) iz Kragujevca, koji su uz Ivana Janićijevića (24) iz Nadrlja kod Rekovca stradali u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u novogodišnjoj noći u Parmencu kod Čačka.

Među više stotina okupljenih na poslednjem ispraćaju Nemanje Antonijevića na groblju u naselju Ilina voda bio je i njegov najbolji drug Marko Maksić (20), koji je, kao i Davor Denčić (20), preživeo ovu tragediju.

Sa flasterom koji prekriva povredu na čelu i ogrebotinom na nosu Maksić je jedva smogao snage da prozbori koju reč o tragičnom događaju.

- Spavao sam na zadnjem sedištu, skroz desno. Probudio me je udar auta u bankinu, a onda smo se našli u reci. Izašao sam kroz razbijeno prozorsko staklo i kroz ledenu vodu isplivao na obalu. Izvukao sam iz Morave Davora, ali nisam uspeo da spasem najboljeg druga, svog Nemanju - kaže Maksić, skrhan od bola, navodeći da je u trenutku sletanja s puta spavao. Kako kaže, on, Maja, Nemanja, Ivan i Davor su na prečac odlučili da iz Kragujevca krenu na Zlatibor.

Leleci roditelja, rodbine i prijatelja prolamali su se grobljem u naselju Male Pčelice, gde je sahranjena Maja Marković. Na pogrebu, međutim, nije viđen njen momak Davor Denčić, sa kojim je živela poslednjih godinu dana.

Ivan Janićijević, treći nastradali u ovoj saobraćajnoj nesreći, biće sahranjen danas na seoskom groblju u Nadrlju kod Rekovca.

Ovaj tekst je preuzet sa sajta kurir-info

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži