Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika PU Kragujevac u vezi zaplene cigareta
 
 

PU Kragujevac u vezi zaplene cigareta

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu, u saradnji sa Poreskom policijom i Tržišnom inspekcijom, presekli su još jedan lanac ilegalnog prometa akciznih proizvoda i zaplenili 62.255 paklica cigareta bez akciznih markica.

 

Cigarete su pronađene u kombi vozilu beogradskih registarskih oznaka, koje je policija zaustavila na periferiji Kragujevca, u naselju Stanovo. Protiv vozača kombija (29) i sedamnaestogodišnjeg muškarca koji se nalazio u ovom vozilu, obojica iz Novog Pazara, Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu biće podneta krivična prijava, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');