Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika Hapšenja zbog izvršenog razbojništva na naplatnom mestu JSP "Cistoća"
 
 

Hapšenja zbog izvršenog razbojništva na naplatnom mestu JSP "Cistoća"

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su S. G. (22) iz Kragujevca i, uz krivičnu prijavu, sproveli ga Osnovnom javnom tužilaštvu, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo.

 

Postoje osnovi sumnje da je S. G., 1. novembra 2017. godine u popodnevnim satima, maskiran i uz pretnju mačetom, na naplatnom mestu JSP ''Čistoća'' u naselju Aerodrom u Kragujevcu, od blagajnice oduzeo novac u iznosu od oko 250.000 dinara.

Kada je radnik obezbeđenja pokušao da ga savlada, otpor je pružila i blagajnica koja je tom prilikom od mačete zadobila tešku telesnu povredu u predelu desne ruke. Maskirani napadač je pobegao, ali ga je policija u međuvremenu identifikovala i uhapsila.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');