Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika Hapšenja zbog izvršenih teških krađa u Aranđelovcu
 
 

Hapšenja zbog izvršenih teških krađa u Aranđelovcu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Aranđelovcu uhapsili su M. S. (30) sa područja ove opštine i odredili mu meru zadržavanja u trajanju do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio dva krivična dela teška krađa.

 

Postoje osnovi sumnje da je M. S., u periodu od 19. do 23. novembra 2017. godine, dvaput obio istu trgovinsku radnju u Aranđelovcu, iz koje je oduzeo novac i cigarete, ukupne vrednosti oko 130.000 dinara.

Policija je pronašla deo oduzetih cigareta i vratila ih vlasniku. Osumnjičeni će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Aranđelovcu.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');