Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika Sahranjeni otac i ćerka
 
 

Sahranjeni otac i ćerka

sudar-vMilica Gajović (9) i njen otac Milivoje (50), koji su u subotu uveče poginuli u saobraćajnoj nesreći u Ušće kod Raške, sahranjeni su juče na mesnom groblju u rodnim Plavcima.

Sahrani je prisustvovao veliki broj rođaka i prijatelja iz okolnih mesta, a suze nije mogao niko da sakrije. Lelek majke Ljiljane odzvanjao je u mukloj tišini iznad Plavaca.

- Ne sećam se kada sam poslednji put zaplakao, a danas suze same teku - kaže Miroljub Erac, prijatelj familije.

I njegove i misli mnogih drugih usmerene su ka Kragujevcu, gde se lekari bore za život Radovana Gajovića (15).

- Molila je oca da ne vozi i da stric preuzme volan. Preklinjala ga je i supruga. Kao da su slutili tragediju - priča jedan od uplakanih seljana.

Da li je i koliko pokojni Milivoje bio pijan pokazaće analize koje se rade u Beogradu. Nezvanično saznajemo da je Gajović pre nesreće popio veću količinu alkohola, posle čega se sa decom „golfom“ zakucao u autobus kojim je upravljao Mithat B. (28) iz Novog Pazara. Zdravstveno stanje Radovana Gajovića (15) iz Plavaca kod Ušća, koji je u subotu teško povređen, i dalje je kritično. Dečak je u komi i lekari Kliničkog centra u Kragujevcu već treći dan se bore za njegov život. Dečak je sa teškim povredama glave, leve butine i kuka smešten na odeljenje intenzivne nege i priključen je na aparate za disanje. Prema rečima Vanje Đorđević, portparola kragujevačkog kliničkog centra, zbog njegovog kritičnog stanja, prema procenama hirurga, nisu mogući bilo kakvi operativni zahvati.

Ovaj tekst je preuzet sa sajta Alo

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži