Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika Priveden zbog pokušaja ubistva u noćnom klubu
 
 

Priveden zbog pokušaja ubistva u noćnom klubu

tuca-nocni-klubKragujevačka kriminalistička policija lišila je slobode i, uz krivičnu prijavu, istražnom sudiji Višeg suda sprovela NEMANJU Đ. (22) iz mesta Resnik, opština Kragujevac, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

Postoje osnovi sumnje da se Nemanja Đ., 27. avgusta 2011. godine, tri sata posle ponoći, u noćnom klubu ''Blek bol'' u Kragujevcu, nakon kraće verbalne rasprave, potukao sa Milošem O. (20), da bi se u tuču umešali i Miloša fizički napali Nemanjini drugovi Šćepan D. (23) i Janko N. (19) iz Kragujevca.

Sumnja se da je Nemanja Đ. u jednom trenutku polomio pivsku flašu i njome Milošu O. naneo najverovatnije dve ubodne rane u predelu grudnog koša. On je zadobio tešku telesnu povredu tada opasnu po život i nalazi se na lečenju u Kliničkom centru u Kragujevcu.

Iako se u početku nije raspolagalo podacima o napadačima, koji su se udaljili pre dolaska policije, oni su, nakon intenzivnog operativnog rada, identifikovani.

Protiv Šćepana D. i Janka N. podneta je krivična prijava zbog učestvovanja u tuči.

Pripadnici Policijske uprave u Kragujevcu nastaviće da, u situacijama kada dođe do tuča u ugostiteljskim objektima i njihovoj neposrednoj blizini, naročito na mestima gde se u noćnim satima okuplja veći broj mladih, reaguje represivno i preduzima sve mere u skladu sa zakonom.

This content has been locked. You can no longer post any comment.