Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika Lopov snimljen kako krade akumulator TV predajnika
 
 

Lopov snimljen kako krade akumulator TV predajnika

akumulatroAkumulator koji služi za napajanje predajnika Radio televizije Kragujevac na brdu Žeželj, ukrao je za sada nepoznati lopov, a ovu pljačku su zabeležile kamere video-nadzora. Pljačkaš je, pod okriljem magle, predajnik pokrao pre dva dana, a u ovaj objekat, koji je ograđen žicom, ušao je maskiran fantomkom, ali je snimljen kamerama.

Kako je za “Blic” izjavila direktorka RTK Jovanka Marović, “šteta nije velika, oko 10.000 dinara”, ali se sumnja da se radi o diverziji jer je provalnik ignorisao mnogo skuplju opremu koja se nalazi u dve stanice operatera mobilne telefonije, i okomio se na repetitor regionalne televizije”.

- Sve je snimljeno, vidi se da je lopov došao sa belim kombijem, da je imao fanmtomku na glavi, ali se registracija vozila ne vidi jer je bila magla. Žeželj je udaljen 30 kilometara od Kragujevca i tamo, bukvalno, nema nikoga jer su prve kuće tek na dva kilometara od predajnika. Prijavili smo krađu policiji, dali smo snimke, a videćemo da li će otkriti ko je kradljivac, kaže Jovanka Marović. Lopov je na predajnik Žeželj dolazi dva puta, jer je morao da se vrati po dadatni alat. Za sobom je ostavio i tragove koji će policiji verovatno pomoći u istrazi, jer je zaboravio plastičnu kantu i crevo.

Izvor: Blic

This content has been locked. You can no longer post any comment.