Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika Novo divljanje huligana: Zapaljena četiri automobila u Novom Sadu
 
 

Novo divljanje huligana: Zapaljena četiri automobila u Novom Sadu

zapaljeni automobilNeredi u Novom Sadu nastavljeni su i sinoć, nakon utakmice Hrvatska-Mađarska. Zapaljena su dva automobila riječkih i ogulisnkih registracija. Prema saznanjima "Blica", pored ovog dogodio se još jedan napad u kome su zapaljena dva automobila kod hotela "Sajam". U noći sa sreda na četvratk, oko pola pet ujutro, oštećena su četiri automobila parkirana na zaštićenom parkiralištu hotela "Vigor" u Novom Sadu.

Napadači su preskočili zaštitnu ograde od žice visoku nekoliko metara, polili automobile benzinom i zapalili ih što je snimila i kamera hotela.

Kako saznaje "Novi list", jedan od automobila, "reno laguna", je riječkih registracija i pripada poznatom riječkom rukometnom funkcioneru Vladi Lipoviću. Drugi automobil je ogulinskih registracija, a vlasnik je bivši rukometaš Miro Kojčin.

Kako javalja reporter "Blica", uništeni automobili još se nalaze ispred hotela „Vigor“.  Prednji delovi vozila su u potpunosti izgoreli, a vatrogasci pretpostavljaju da je plamen krenuo ispod haube. Osoblje hotela nije želelo da daje bilo kakve informacije o vlasnicima.

- Morate razumeti, naši klijenti su pod stresom i ni po koju cenu ne žele da komentarišu sinošnji vanadalizam – rečeno je ekipi „Blica“ na recepciji hotela „Vigor“.

Na parkingu  kod hotela "Sajam" zapaljeni su "micubiši" hrvatske registracije i "sitroen" sa beogradskim registarskim tablicama. Pretpostavlja se da je "sitroen" slučajno zahvatio plamen jer se nalazio uz vozilo iz Hrvatske.

Izvor: Blic

This content has been locked. You can no longer post any comment.