Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika Teška saobraćajna nesreća - dvoje podleglo povredama
 
 

Teška saobraćajna nesreća - dvoje podleglo povredama

001U teškoj saobraćajnoj nesreći, kada je juče, oko 16,00 sati, u Zanatlijskoj ulici u Aranđelovcu došlo do sudara putničkih vozila, dve osobe su poginule na licu mesta, dok su dve zadobile teške telesne povrede.Upravljajući vozilom marke ''dodž'', smerom od centra Aranđelovca prema Topoli, Petar R. (31) iz mesta Banja kod Aranđelovca je, vozeći neprilagođenom brzinom i u stanju srednje alkoholisanosti, prešao na suprotnu kolovoznu traku i sudario se sa ''mazdom'', kojom je upravljao Jovica M. (41) iz Aranđelovca. On se u vozilu nalazio sa suprugom i roditeljima.

Jovica M. i njegova majka Verica T. (67) poginuli su na licu mesta, dok su supruga Danijela M. (38) i otac Simon T. (69) zadobili teške telesne povrede. Nakon ukazane pomoći u aranđelovačkoj bolnici, oni su prebačeni na lečenje u Klinički centar u Kragujevcu.

Uviđaj je izvršio istražni sudija Osnovnog suda u Kragujevcu, u prisustvu zamenika Osnovnog javnog tužioca i pripadnika policije.

Petru R. je određena mera zadržavanja u trajanju do 48 sati. On će sutra, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, uz krivičnu prijavu, biti sproveden istražnom sudiji.

This content has been locked. You can no longer post any comment.