Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Kultura USEF obeležio 7 godina postojanja
 
 

USEF obeležio 7 godina postojanja

ekonomski_fakultet_kragujevac_jpg013968Udruženje studenata Ekonomskog fakulteta u Kragujevcu obeležilo je juče 7 godina postojanja. Osim aktivnosti na zaštiti prava studenata i učešću akademaca u odlučivanju, ovo udruženje beleži i brojne sportske uspehe. 

Svećicu na torti povodom 7. rođendana najbrojnijeg Udruženja studenata Ekonomskog fakulteta upalio je dekan Slobodan Malinić koji je istakao dobru saradnju fakulteta sa ovom asocijaciom. On je rekao studentima ekonomije da je fakultet uvažavao sve zahteve Udruženja kao i odluke parlamenta.

Preko 3000 članova USEF-a

Udrženje studenata Ekonomskog fakulteta ima preko 3 hiljade članova i jedna je od najbrojnijih studentskih organizacija. Osim aktivnosti na zaštitu prava studenata i njihovog učešća u odlučivanju, Udruženje radi na obogaćivanju društvenog života studenata.

Ove godine kragujevačo udruženje biće jedan od organizatora najveće ekonomijade do sada koja će se održati u maju u Bugarskoj

Udruženje studenata Ekonomskog fakulteta beleži i brojne sportske uspehe, kao što je osvajanje Ekonomijade, Kupa Rektora i Univerzitetske lige.

Izvor: RTK

This content has been locked. You can no longer post any comment.