Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Politika Slavica našla vremena i da leči druge
 
 

Slavica našla vremena i da leči druge

11slavicaDok čeka na spisak novog Cvetkovićevog kabineta, predsednica Skupštine prof. dr Slavica Đukić-Dejanović razgovarala s pripadnicima LGBT populacije

KRAGUJEVAC - Dok čeka na premijera Cvetkovića da saopšti imena novih članova Vlade, Predsednica Skupštine našla vremena da radi kao terapeut!

Šta tu ima čudno?! Ja kao psihijatar radim više od 25 godina. Zato sam i došla u Kragujevac, u centar "Drop in", da razgovaram - rekla je za Kurir prof. dr Slavica Đukić-Dejanović.

A razgovarala je ponaosob s pedesetak pripadnika LGBT populacije.Pitamo je kada će biti zamenjeni pojedini ministri i kada će se o tome razgovarati u Skupštini.

Nemojte da o tome razgovaramo sada. Danas sam ovde potpuno drugim povodom - odgovara ona lakonski.
Ipak, po kuloarima od drugih saznajemo da bi za sedam dana mogla da bude završena saga o srpskoj vladi.

Ovo nije nikakvo predavanje, tribina, kako je prethodnih dana objavljivano u medijima, niti sam ovde došla kao političar. Kao i u ordinaciji, i ovde imam pojedinačne, poverljive razgovore, dajem savete osobama koje zbog svoje seksualne orijentacije eventualno imaju problema u porodici, među prijateljima, na poslu, u krajnjem imaju problem da sebe prihvate takvima kakvi jesu... Sve je manje tabua u Srbiji. Uspeli smo da odškrinemo vrata duše ljudi koje je društvo godinama negiralo - kaže ona.

Još samo da otvorimo duše političara.

Izvor: Kurir

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži