Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Politika Nikolić: Prijave protiv odgovornih
 
 

Nikolić: Prijave protiv odgovornih

Gradonačenik Kragujevca Radomir Nikolić je ocenio da je za vreme prethodne vlasti grad opljačkan i najavio da će ovih dana predati nadležnim organima 2 krivične prijave.

Gostujući u emisiji “ U fokusu'', Nikolić je naveo da je bilo mahinacija i izrazio sumnju da se jedna manja grupa ljudi obogatila na račun grada. Prema rečima Nikolića vlast će u narednom periodu ozbiljno da se bavi proverom trošenja gradskih para i najavio kontrolu poslovanja Šumadija sajma, Energetike i finansiranja sporstkih klubova u mandatu prethodne vlasti.

''Gde god smo začeprkali i šta god radili naišli smo na tragove velike pljačke Novac je konstantno dolazio u Kragujevac i nestajao'', rekao je Nikolić i najavio da će u narednom periodu aktuelna vlast time ozbiljno da se bavi jer ''mora da se zna, da se podvuče crta''. Prema rečima Nikolića, biće istraženo poslovanje preduzeća za isporuku toplotne energije ''Energetika'', gde je novi direktor ustanovio da je u poslednjoj deceniji ugalj kupovan po 40 odsto većoj ceni.

Gradonačelnik je objasnio da zbog svih saznanja koje ima u vezi sa nezakonitim trošenjem gradskih para mora da reaguje. U suprotnom bi bio isti kao prethodnici, deo tog sistema i kako je rekao organizovane grupe. "Ako imam dokaze da se neko bavio kriminalom i čuvam ih u fioci onda sam ja isti kao on. Zar treba da ne podnesem krivične prijave samo zato sto je to politički nekorektno".

Regovanje na zloupotrebe je opomena svima koji dolaze kao i aktuelnoj vlasti jer je sasvim normalno da se kontroliše rad prethodnika, kao i da važi princip smenljivosti vlasti, zaključio je gradonačelnik.

Komentari  

 
0 #1 Aleksandra T 21-04-2016 18:02
Gradonacelnik treba da obrat paznju na njegovu vlast i kako se ponasa prema svojim gradjanima...i kako ne daje otprnine ljudima koji 2 meseca cekaju a napustili su firme.kad se duguje drzavi ona odmah dolazi po svoje a kad treba da da njih nema.a posto imate za izbore i sve ostale manifestacije u kojima pokazujete da ste najbolji pa gde ste sad.
Citiraj | Prijavi administratoru
 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži