Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Politika Incident u Skupštini
 
 

Incident u Skupštini

Sednica Skupštine grada Kragujevca bila je prekinuta juče na pola sata zbog incidenta do kojeg je došlo kada je šef opozicione odborničke grupe Zajedno za Šumadiju Bojan Stojadinović odbio da napusti govornicu, pošto mu je predsednik parlamenta izrekao dve opomene i udaljenje.

skuptina-grada-kragujevca.jpg - 152.76 Kb

Stojadinović je insistirao da replicira odbornici Srpske napredne stranke na optužbe da su ljudi iz Zajedno za Šumadiju krivi za kriminalne radnje u privatizaciji u Srbiji. Predsednik Skupštine grada Milan Urošević je Stojadinoviću izrekao opomene, ali on nije hteo da napusti govornicu.

Dok je trajala njihova rasprava, treći odbornik Zajedno za Šumadiju Milan Vuković je prišao predsedavajućem skupštine i iščupao njegov mikrofon. Urošević je optužio opoziciju da pravi cirkus od skupštine, kao što su to radili radikali, kada nemaju argumente u raspravi.

foto:kragujevac.rs

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži