Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Politika Koalicija ZZŠ DS prva predala listu
 
 

Koalicija ZZŠ DS prva predala listu

Koalicija Demokratske stranke i Zajedno za Šumadiju predala je sinoć Gradskoj izbornoj komisiji listu za učešće na predstojećim lokalnim izborima 24. aprila 2016.godine.
zzs ds.jpg - 114.85 Kb

Nosilac i prvi na listi je Veroljub Stevanović, drugi Dušan Obradović, a na listi su i Saša Milenić, prof. dr Branko Ristić, dr Jasmina Predojević Simović, prof. Aleksandar Saša Živanović, prof. dr Olivera Nikolić i drugi.

Veroljub Stevanović, nakon predaje liste u obraćanju medija, zahvalio se svim Kragujevčanima koji su svojim potpisom podržali ovu koaliciju. Na ovoj listi, koju je svojim potpisima podržalo 2750 građana Kragujevca, nalazi se 87 kandidata za odbornike.

-Kao prvi koji su predali listu nadamo se da ćemo biti ubedljivo prvi na izborima, da ćemo pobediti i da ćemo promeniti mnogo toga u Kragujevcu jer je zaista mnogo toga urušeno u godinu i po dana - rekao je Stevanović.

zzs ds 1.jpg - 92.20 Kb

Dušan Obradović iz DS rekao je da je veliko interesovanje građana danas rezultiralo i brojem 1 na izbornoj listi.

-To je broj koji Kragujevčani apsolutno zaslužuju, a ovo je lista na kojoj su ugledna imena, ugledne komšije, ugledni domaćini i to je nešto što će sigurno biti broj 1 i 24.aprila uveče -  rekao je Obradović.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži