Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Politika Proglašena druga izborna lista
 
 

Proglašena druga izborna lista

Proglašena druga izborna lista Koalicija “Aleksandar Vučić-Srbija pobeđuje“ otklonila je nedostatke koje je Zaključkom utvrdila Gradska izborna komisija pa je na VII sednici lista ove koalicije pod nazivom “Aleksandar Vučić-Srbija pobeđuje“ proglašena kao druga izbora lista na predstojećim lokalnim izborima 24.aprila 2016.godine.

Koalicija “Aleksandar Vučić-Srbija pobeđuje“ tokom dana dostavila je GIK-u potreban broj validnih potpisa podrške građana ovoj listi tako da su se stekli uslovi za proglašenje druge izborne liste.

Gradska izborna komisija na VII sednici utvrdila je pravo da ova izborna lista, u skladu sa Zakonom, ima pravo na člana i zamenika člana Komisije u proširenom sastavu. I druga proglašena izborna lista ima 87 kandidata za odbornike.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži