Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Politika SSSK: Pokušaj narušavanja monolitnosti radnika komunalnog sektora
 
 

SSSK: Pokušaj narušavanja monolitnosti radnika komunalnog sektora

Na delu je pokušaj narušavanja monolitnosti radnika u preduzećima komunalnog sektora u Kragujevcu, tvrde iz Saveza Samostanih Sindikata Kragujevca. Organizatori ovih aktivnosti, koristeći rukovodeće položaje nekih svojih članova primoravaju radnike, uz pomoć nekih samozvanih sindikata, da napuste sindikat u kome su decenijama bili članovi i pređu u neki durgi „sindikat“.

 

Kako saznajemo, a nije teško utvrditi ukoliko pratite liniju organizovanosti podstrekača, idejni tvorac razbijanja jedinstva radnika jeste minorna, kako za sebe misle „politička grupacija“, koja je na vlast došla prevarama i izdajom tvorca. Razbijanjem jednistva radnika u komunalnom sektoru stvaraju se uslovi za otpuštanje tehnoloških viškova, i to je osnovni cilj organizatora učlanjavanja u druge sindikate.

U ime organizacije koja u Kragujevcu deluje 111 godina, predstavnici pozivaju radnike da budu verni svom sindikatu i odbace pritiske kojima su izloženi, jer jedino zajedno možemo da prebrodimo nadolazeće probleme tvde iz pomenutog Saveza.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži