Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Svet Pored kuće bivše žene podigao kip sa ispruženim srednjim prstom
 
 

Pored kuće bivše žene podigao kip sa ispruženim srednjim prstom

Bronzana statua sa ispruženim srednjim prstom visoka je oko 3,5 metara, koštala je više od 5.000 evra, a čak je i osvetljena kako bi se dobro videla noću.

Alen Markovic (59) iz Detroita kupio je kuću pored kuće svoje bivše supruge, a u dvorištu je podigao bronzanu statuu visoku oko 3,5 metara koja prikazuje šaku sa ispruženim srednjim prstom.

Na statuu je potrošio više od 5.000 evra, a ona je okrenuta ka kući njegove bivše supruge Lije. Statua je postavljena tako da svaki put kada pogleda kroz prozor može da je vidi, a Alen ju je čak i osvetlio kako bi se dobro videla i noću.

Alen i Lija su se razveli pre dve godine. Lija je nakon kratke afere napustila Alena i doselila se u kuću svog novog partnera. Ipak, Alen je ubrzo postao njen prvi komšija. Iako je, kako je izjavio, ljut na svoju bivšu suprugu zbog afere, statua nije upućena samo njoj.

- Ipak, preboleo sam je. Ovo je više upućeno njemu jer nije dobar čovek – rekao je Alen.

U kući na čijem se tremu nalazi statua Markovic živi sa svojom 17-godišnjom ćerkom Tifani. On tvrdi da je slučajno saznao da se prodaje kuća pored one u kojoj živi njegova bivša suprga. Kako kaže, nakon toga za sve je zaslužna karma.

Markovic je poznat po tome što stalno upada u probleme i posluje na ivici zakona. Između ostalog, bio je već dva puta upucan, a pojavljuje se i u novom rijalitiju na televiziji HBO. Alen je inače i vlasnik nekoliko lokalnih striptiz-klubova.

Izvor:metro.co.uk

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži