Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Svet Pozdravi iz Srbije za Google Lokalne vodiče Sveta
 
 

Pozdravi iz Srbije za Google Lokalne vodiče Sveta

Ove nedelje, 150 lokalnih vodiča Google iz 62 zemlje Sveta su u San Francisku da istražuju, razmenjuju iskustva, i predstavljaju na najbolji način mesta iz kojih dolaze ujedno upoznajući druga.

 

Pored informacija na društvenim mrežama online zajednice lokalnih vodiča Google kompanije, vodiči su se uključili na video konferenciju obeležavanjem popularne oznake #LGSummit17 hashtag i komentarisanjem sa pozdravima.

Pozdrave iz Srbije, svima na pomenutom samitu u San Francisku, uputio je lokalni vodič Google 007 Stefan Svičević Koncept. Samit je startovao 10. i trajaće do 12. oktobra i za sada između ostalog prestavljen je novitet u projektima Google kompanije poput novog Google Earth (Zemlja) i Google Local Guides sa Google mapama.

Podsetimo da je pre samita bilo informacija i o pozitivnim globalnim uticajima putem platforme Google Local Guides, kao što je kampanja ''Bolji svet za osobe u kolicima''.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži