Trenutno se nalazite na strani: Vesti Servisne informacije Gradski servisi Najava isključenja za dan: 16.08.2012.
 
 

Najava isključenja za dan: 16.08.2012.

0002Zbog radova na mreži (premontiravanje stubova) u vremenu od 09.00 do 12.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu naselja Stara trafostanica (ulica Lazara Pantelića, Radisava Cvetića). - Zbog radova na mreži niskog napona (izgradnje mreže 1kV/10kV) u vremenu od 09.00 do 13.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu naselja Dragobraća kod »Venere«.

- Zbog radova u 10 kV dalekovodu pravac Ramaća (premontiravanje stubova) u vremenu od 10.00 do 12.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u naseljima Stragari, Ljubičevac, Ugljarevac, Ramaća, Kamenica.

Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova ED Elektrošumadija Kragujevac će naknadno obavestiti potrošače.

Izvor: ED Centar

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži