Trenutno se nalazite na strani: Vesti Servisne informacije Gradski servisi Najava isključenja za dan: 29.08.2012.
 
 

Najava isključenja za dan: 29.08.2012.

0002Zbog radova u delu 10 kV dalekovoda pravac Petrovac (podizanje armirano-betonskih stubova) u vremenu od 09.00 do 15.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu naselja Petrovac, Šumski raj, Internacionalnih brigada – deo, Julijane Čatić, Proleterska, Vojvode Dinića, Metalaca, Geodetska, Palanačka, Pčinjska, deo Opornice. -Zbog radovana niskonaponskoj mreži (premontiravanje stubova) u vremenu od 10.00 do 11.30 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu naselja Ilićevo (ulica Naserova).

- Zbog radova u delu 10 kV dalekovoda pravac Ramaća (podizanje armirano-betonskih stubova) u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u naseljima Ugljarevac, Ramaća, Kamenica.

Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova ED Elektrošumadija Kragujevac će naknadno obavestiti potrošače.

Izvor: ED Centar

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži