Trenutno se nalazite na strani: Vesti Servisne informacije Gradski servisi Najava isključenja za dan: 30.08.2012.
 
 

Najava isključenja za dan: 30.08.2012.

0002Zbog radova u delu 10 kV dalekovoda pravac Petrovac (podizanje armirano-betonskih stubova) u vremenu od 10.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu naselja Poskurice, Šljivovac, Donje Grbice. - Zbog podizanje armirano-betonskih stubova u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu naselja Beloševac – Rečani, Višegradska, 9. maja, Karaula 2, Milivoja Bankovića Sićka, Ždraljica, 8. maja, Jugoslovenska, Ćosića mala.

- Zbog radova u delu 10 kV dalekovoda pravac Ramaća (podizanje armirano-betonskih stubova) u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u naseljima Ugljarevac, Ramaća, Kamenica.

Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova ED Elektrošumadija Kragujevac će naknadno obavestiti potrošače.

Izvor: ED Centar

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži