Trenutno se nalazite na strani: Vesti Servisne informacije Gradski servisi Plaćanje parkiranja SMS-om za korisnike novih registarskih oznaka
 
 

Plaćanje parkiranja SMS-om za korisnike novih registarskih oznaka

Untitled-1Sa uvođenjem novih registarskih oznaka od 01.01.2011.godine u Srbiji došlo je do problema sa latiničnim oznakama za plaćanje naknade za parkiranje SMS porukom koje je JKP''Parking servis Kragujevac'' spremno dočekao. 

Sistem za naplatu i kontrolu parkiranja prepoznaje novouvedene oznake, tako da vlasnici novih registarskih oznaka koje imaju latinična slova Š, Ć, Č, Ž i Đ bez teškoća mogu SMS-om platiti parkiranje, a povratnu poruku od operatera dobiće znacima koji odgovaraju tim slovima. Tako da će umesto Đ dobiti D, umesto Č - C, umesto Ć-C, umesto Š-S, a umesto Ž-Z.Parkiranje u zoniranim delovima grada SMS-om  mogu platiti i vozači čiji mobilni telefoni ne podržavaju gore navedena latinična slova s tim što umesto slova Đ, Č, Ć, Š ili Ž mogu u poruku uneti najbliža slova, odnosno D, C, S ili Z. Ovom prilikom obaveštavamo korisnike povlašćenih stanarskih karata koji izvrše promenu registarske oznake, a poseduju važeću stanarsku kartu, da promenu registarske oznake mogu izvršiti jednostavno, slanjem elektronske pošte (e-mail) na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli   sa sledećim obaveznim podacima:

  • ime i prezime

  • broj lične karte

  • stara registarska oznaka

  • nova registarska oznaka

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži