Trenutno se nalazite na strani: Vesti Sport KG sport (VIDEO) Ćapin: Atmosfera u Jezeru će biti luda i vrela!
 
 

Ćapin: Atmosfera u Jezeru će biti luda i vrela!

Najbolji košarkaš Radničkog pričao o utiscima po dolasku u Kragujevac, dosadašnjoj karijeri i Kupu Radivoja Koraća.

Danas u Kragujevcu počinje finalni turnir Kupa Radivoja Koraća. U nedeljama koje su prethodile, bilo je mnogo neizvesnosti oko registracije igrača, prepucavanja između KSS i klubova koji su imali tih problema, kao i Radnički. Kako je sve to uticalo na igrače i šta očekuješ od Kupa?

"Bili smo iznenađeni celom situacijom, nismo znali kako će sve to da se završi. Ipak smo morali da prihvatimo kao činjenicu da postoji takav nesporazum i da nezavisno od toga moramo da treniramo punom snagom, bez ulaženja u to ko je kriv, a ko je u pravu. Na nama je sada da iz toga što imamo, kao i drugi klubovi, izvučemo maksimum. Sistem eliminacije kakav je na Kupu nosi posebnu draž. Nema druge šanse, da bi išao dalje, moraš da savladaš svakog protivnika. Sada mislimo samo na Metalac. Ne sumnjam da će atmosfera u Jezeru biti luda i vrela".

 

Nenad Miljenović: Verujem da kao ekipa posedujemo sve da osvojimo trofej

Mladi plejmejker je u razgovoru za MVP pričao o svojim bivšim i sadašnjem klubu, individualnom radu, juniorskom stažu...

Sledi Kup. Vaše prognoze?

"Očekujem polufinala Partizan-Mega Vizura i Radnički-Crvena zvezda. Verujem da kao ekipa posedujemo sve da osvojimo trofej, pa nema razloga da se tome i ne nadam."

Miljenovića smo za kraj zamolili da nam ispriča jednu od anegdota iz Kragujevca, a on nas je uputio na svog saigrača:

"Pitajte mog cimera sa gostovanja, Stefana Birčevića. Ima ih dosta, ali ja ne bih da ih otkrivam", zaključio je naš sagovornik.


Foto:Novosti.rs

This content has been locked. You can no longer post any comment.