Trenutno se nalazite na strani: Vesti Sport KG sport (VIDEO) Kraj sezone za delegata i pomoćnog sudiju derbija Zvezda-Radnički
 
 

Kraj sezone za delegata i pomoćnog sudiju derbija Zvezda-Radnički

Sankcije određene i za predsednika i igrača Zvezde Nebojšu Čovića i Igora Rakočevića, kao i za trenera Radničkog Miroslava Nikolića.

U skladu sa odredbama Pravilnika i Propozicija takmičenja, direktor takmičenja Košarkaške lige Srbije Predrag Bojić doneo je sledeću odluku:

Delegat N. Subotić i pomoćni sudija J. Krivokuća kažnjavaju se vremenskom zabranom vršenja dužnosti do kraja sezone 2012/2013 zbog neodobravanja tajm-auta ekipi KK Radnički, iako po Pravilima igre i pomoćni trener ima pravo da zatraži tajm-aut.

Klub Crvena zvezda kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 118.000 dinara zbog javnog i nesportskog kritikovanja odluka sudija u medijima Nebojše Čovića.

Trener Radničkog M. Nikolić kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 118.000 dinara zbog javnog i nesportskog kritikovanja odluka sudija u medijima.

Igrač Crvene zvezde I. Rakočević, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 23.600 dinara zbog dosuđene tehničke greške (ponovljeni slučaj).

Direktor Bojić je u saopštenju naveo i nekoliko napomena, od kojih izdvajamo:

 

Obavezuju se klubovi da teren za igru mora biti odvojen od gledališta čvrstom ogradom visine 60-80cm. Ograda se postavlja između prostora za igru i prvog reda stolica u dvorani.

Opominju se klubovi na dogovor pre početka takmičenja i Propozicije takmičenja da se za svaku ponovljenu tehnička grešku, igraču, treneru ili klupi, kazna udvostručuje.

Mole se igrači, treneri i službena lica da svojim korektim ponašanjem pre, za vreme i posle utakmice, doprinose kvalitetu i ugledu takmičenja što je u interesu svih.

 

SUPERLIGA SRBIJE, 5. KOLO

RADNIČKI-VOJVODINA

PONEDELJAK 15. APRIL OD 19:00

JEDNIM SRCEM ZA NAŠ RADNIČKI!

 

izvor:kkradnicki

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži