Trenutno se nalazite na strani: Vesti Sport KG sport (VIDEO) Trojka iz bloka, posle Beograda i Čikaga i u Kragujevcu
 
 

Trojka iz bloka, posle Beograda i Čikaga i u Kragujevcu

Projekat TROJKA IZ BLOKA za cilj ima izgradnju i opremanje kupatila za potrebe 10 socijalno-ugroženih višečlanih porodica širom Srbije.

Razlog za pokretanje ovog projekta jeste činjenica da smo svedoci teškog života velikog broja višečlanih porodica širom Srbije koje oskudevaju u najosnovnijim higijenskim potrebama. Tokom proteklih sedam godina predanog humanitarnog rada, predstavnici Humanitarne organizacije Srbi za Srbe spoznali su da veliki broj dece i njihovih porodica, koje mahom žive u ruralnim sredinama, nema obezbeđene elementarne uslove za održavanje lične higijene. I pored činjenice da je organizacija učinila velike napore da se izgrade i opreme nekoliko desetina kupatila širom Srbije za potrebe ugroženih porodica, realno stanje na terenu ukazuje na mnogo veću potrebu za rešavanjem ovog problema što ujedno poziva i na sveopštu društvenu mobilizaciju.

Sprovodi ga humanitarna organizacija Srbi za Srbe, u saradnji sa Košarkaškim savezom Srbije, i ove godine se takmičenja u šutiranju trojki organizuju 1.juna u Beogradu i Čikagu, a 16.juna u Kragujevcu.
Pokret Čista Srbija uzeo je aktivno učešće u organizaciji ovog događaja u hali „Gordana Goca Bogojević“ (Park), u nedelju 16.juna sa početkom u 13 časova. Prijave se mogu slati na broj telefona 065 234 83 11 i mail Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli . Cena prijave je 200 dinara.

Pozivamo sve prijatelje i donatore iz Kragujevca i Šumadije da se uključe i pomognu ovaj projekat kroz: sponzorstva, ostvarivanja kontakta sa potencijalnim sponzorima, ostvarivanje kontakta sa javnim ličnostima i organizacijama koji bi podržali projekat i učešćem na samom takmičenju.
Podršku takmičenju pružili su:  Sportski centar Park, Pokret Čista Srbija, udruženje mladih Kragujevčana KG Polis, Jedinstveni đački parlament srednjih škola Kragujevca, Učenički parlament Politehničke škole, košarkaški klub Radnički, vaterpolo klub Radnički, florbol klub Šumadija, internet portali Ritam grada i KG Reklame…

Izvor Pokret čista Srbija

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži