Trenutno se nalazite na strani: Vesti Sport KG sport (VIDEO) Povratak biciklista iz Mostara
 
 

Povratak biciklista iz Mostara

Desetoro biciklista iz Kragujevca 24. jula krenuli su na deseti, jubilarni maraton “Kragujevac-Mostar“, nakon četiri dana vožnje stigli su u pobratimski grad gde su, prema rečima Gorana Nikolića, generalnog sekretara Paraolimpijske akademije i kluba “Junior“ i organizatora maratona, dočekani sa velikom medijskom pažnjom i to ne samo u Mostaru već i u Užicu i Sarajevu.

Ova dva grada, iako samo etape u toku maratona, postali su neodvojivi deo čitave manifestacije, koja će, prema rečima Mostaraca, trajati još dugo i da je ovo samo prva u nizu decenija koja slede – rekao je Goran Nikolić, prenoseći utiske sa održavanja manifestacije.

Tim povodom u svečanom salonu Zgrade grada održana je konferencija za novinare na kojoj su utiske učesnici maratona podelili s javnošću.


Jubilarnom maratonu Kragujevac – Mostar podršku su pružili i biciklisti kluba Radnički, kragujevački plivači i petorica Kragujevčana koji su se takmičili u tradicionalnom visinskom skakanju sa Starog mosta u Mostaru i ove godine osvojili podijum.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži