Trenutno se nalazite na strani: Vesti Sport KG sport (VIDEO) "Muta" opet o državi...
 
 

"Muta" opet o državi...

Posle teškog poraza Radničkog od Zvezde u Beogradu, Miroslav Nikolić je igru svog tima ocenio kao neozbiljnu, ali je dodao da je u pitanju mlada ekipa i da su oscilacije normalne.

Sa druge strane on je ponovo apelovao na državu.

"Ko je najviše igrača napravio? Dule i ja. U Zvezdi sve moji igrači... I stalno smo mi seljačka ekipa, svi navijaju za Zvezdu i Partizan. Dajte nam pare, pa da napravimo igrače za njih", osvrnuo se trener Radničkog na činjenicu da država pomaže samo "Večite".

"Mi predstavljamo Srbiju u Jadranskoj ligi i Evropi, tražimo samo mali deo kolača. Treba pomagati Zvezdu i Partizan, ali i nas. Dole se prave igrači, u unutrašnjosti", dodao je Nikolić.

 

IZVOR: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');