Trenutno se nalazite na strani: Vesti Sport KG sport (VIDEO) Radnički: Notorna laž, idemo na sud
 
 

Radnički: Notorna laž, idemo na sud

Predsednik FK Radnički iz Kragujevca Milenko Marjanović demantovao je za B92 da je iko iz kluba pretio sudijama na bilo koji način.

"Notorna je laž da smo pretili bilo kome. To je samo obračun Bogoljuba Stepanovića sa Radničkim iz Kragujevca zato što njegov zet više nije u klubu. Pretio nam je da će da nas izbaci iz lige, mi smo ćutali, ali kada smo videli da je vrag odneo šalu, počeli smo da reagujemo“, kaže Marjanović za B92.

"Sudije su primereno kažnjene zbog grešaka na našim mečevima – šest mečeva pauze, a sada mi ispadosmo krivi što su sudije grešile. Mi od toga nemamo ništa osim satisfakcije da zbog lošeg suđenja nemamo bolji rezultat“, dodao je Marjanović.

Predsednik Kragujevčana kaže da će ceo slučaj završiti na sudu.

"Nikada nismo vredali sudije, niti vršili pritisak, a ponajmanje pretili bilo kime. Kada pogreše, mi napišemo u protokolu i to je sve. Podvlačim, niko nije pretio sudijama, niti će, a pravdu ćemo isterati na sudu – da vidimo ko je to izmislio i sa kojim ciljem“.

Na kraju, Marjanović otkriva šta je, po njegovom mišljenju, pozadina celog skandala.

"Klubovi su pokušali da svog velikog šefa amnestiraju ako može, pošto je cela Srbija protiv njega. To je cela priča“, zaključio je Marjanović za B92.

 

IZVOR. B92 | SO

This content has been locked. You can no longer post any comment.