Trenutno se nalazite na strani: Vesti Sport Ostali sportovi Uspešno završen prvi turnir u novoj 3x3 sezoni
 
 

Uspešno završen prvi turnir u novoj 3x3 sezoni

Prvi turnir u okviru ovosezonskog 3x3 RODA DRŽAVNOG PRVENSTVA u basketu odigran je u subotu 13.05.2017. u Kragujevcu. Na turniru je učešće uzelo 25 seniorskih ekipa od kojih je veliki broj iz prvih 20 ekipa na svetu po zvaničnoj Fibinoj rang listi.

 

Moramo napomenuti da je turnir bio i međunarodnog karaktera s obzirom da su učešće na turniru uzele ekipe iz Makedonije (1ekipa), Bosne i Hercegovine (4ekipe) i Crne Gore (1ekipa). Naglasili bi smo da je ovo već sedma godina kako se organizuje turnir „3x3 Kragujevac“, tako da se sa pravom može reći da je ovaj turnir već tradicionalalno dešavanje. Moramo se pohvaliti da je ovogodišnje izdanje turnira najjače do sada koje smo imali u smislu kvaliteta ekipa koje su učestvovale. Turnir je bio organizovan na izuzetno viskom nivou i to kako na samom terenu tako i van njega u smislu velikog broja ponuđenih aktivnosti za publiku, koja je ceo dan u velikom broju ispunjavala tribine pored naših terena u Velikom Parku i imala priliku da uživa u mnoštvu prelepih poteza koje su na terenu izvodili najbolji basketaši na svetu.

Prvo mesto na turniru osvojlia je ekipa 3x3 NOVI SAD AL WAHDA, koja je ujedno i prva ekipa na svetu po Fibinoj rang listi, a i osvajači su svetskog i evropskog prvenstva za reprezentacije u basketu 3x3. Drugo mesto zauzela je ekipa 3x3 SREMSKA MITROVICA iz S. Mitorvice, a treće ekipa 3x3 OPLIMP iz Beograda.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži