Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Šumadijski okrug Klub malog fudbala ’’Ekonomac’’ iz Kragujevca obratio se lideru Marketing Koncept grupe
 
 

Klub malog fudbala ’’Ekonomac’’ iz Kragujevca obratio se lideru Marketing Koncept grupe

U ime Kluba malog fudbala ’’Ekonomac’’ iz Kragujevca, poslat je dopis redakciji uz obraćanje nekada studentu Ekonomskog fakulteta u Kragujevcu, danas uspešnom ekonomisti i menadžeru Stefanu Svičeviću poznatijim u javnosti kao Stefan Koncept, da nađe načina da pomogne dalje postojanje i funkcionisanje najtrofejnijeg kluba Srbije i regiona, a koji je bazično nastao u našoj kući, na našem Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Kragujevcu.

Klub je osnovan davne 2000. godine, osnovala ga je grupa studenata Ekonomskog fakulteta na čelu sa prof. dr Veroljubom Dugalićem i nekolicinom asistenata.

 

Danas je klub najuspešniji u Srbiji, zvanično medju 7 klubova Evrope u poslednjih 6-7 godina i od najznačajnijih trofeja u svojim vitrinama ima:

 10 (deset) titula prvaka Republike Srbije, od čega 9 (devet) uzastopnih

 4 (četiri) trofeja nacionalnog Kupa

 1 (jedan) Balkanski kup U Evropi, na zvaničnoj UEFA-inoj rang listi smo ove sezone na poziciji broj 6 (šest), dok nam je najbolji plasman u istoriji bio pre dve sezone kada smo bili na 4. (četvrtoj) poziciji zvanične UEFA rang list najboljih evropskih klubova, što je najbolji plasman sa ovih prostora ikada.

Sadašnji i bivši igrači čine okosnicu reprezentacije Sbrije u ovom sportu i nemerljiv je naš doprinos u svemu tome. Brine se i o mladima, drugi tim koji se takmiči u Drugoj futsal ligi, ali i tredi tim, koji čine igrači do 18 godina, a ta generacija je zvaničan prvak države u svom uzrastu.

Za uspešno funkcionisanje kluba, kao i dalji nastavak dobrih rezultata, dalji razvoj mladih igrača, potrebna su odgovarajuća sredstva, koja u ovom trenutku klub ne može da obezbedi. S tim u vezi, u ime kluba, obratili su se predstavniku Marketing Koncept grupe da pomogne i postane deo tima.

U daljem obraćanju generalni sekretar KMF Ekonomac, Nikola Fržović, naveo je da je svaka donacija izuzetno značajna. Lična sredstva možete donirati jednostavnom uplatom na račun Kluba, a za donacije pravnih lica potrebno je sačiniti ugovor, kao pravni osnov za knjiženje donacije. Za zaključivanje ugovora molimo da se javite (najbolje pozivom na mobilni broj ili mejlom) kako bi dogovorili sve neophodne detalje.

Osnovni poadaci su: KLUB MALOG FUDBALA ‘’EKONOMAC’’ Licej Kneževine Srbije 3, 34000 Kragujevac Mob: +381 (0) 64 150 8765 Telefon: +381 (0) 34 370 226 E-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli Račun: Eurobanka AD Beograd 250-4010000255060-85 Ova akcija je usmerena ka svim uspešnim kolegama koji žele da pomognu da naš klub nadalje nastavi da uspešno funkcioniše.

U nadi da će se uspostaviti saradnja, Stefan Svičević je putem medija u vlasništvu Marketing Koncept grupe uputio srdačan pozdrav uz savet da oni koji na taj način mogu najviše pomoći su predsednici ili sekretari bankarskih fondova kojih u Srbiji ima oko 30.

This content has been locked. You can no longer post any comment.