Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika Spasla se od sekire skokom kroz prozor!
 
 

Spasla se od sekire skokom kroz prozor!

nasilnikNesrećna žena je tokom pregovora sa policijom uspela da iskoči kroz prozor kuće, ali je Radoslav, koji je ranije lečen zbog psihijatrijske bolesti, ostao u njoj i nastavio da preti policiji. Kako svedoče komšije, drama je počela juče oko osam sati ujutru kada je Radoslav okrenuo ključ u bravi i nesrećnoj ženi pretio da će joj presuditi. Ona je najpre dozivala komšije, a posle pola sata je uspela telefonom da pozove policiju.

U njihovom dvorištu su se za svega nekoliko minuta našle policijske patrole i lekari Doma zdravlja.

- Dok smo sa Radoslavom pregovarali, njegova supruga je uspela da iskoči kroz prozor i spase se. On je ostao sam u kući, ali je nastavio da viče da će sve pobiti. Videli smo da u ruci drži sekiru, kojom je pretio policajcima u dvorištu. U jednom trenutku je sečivo zario u ulazna vrata. Tada mu je zamenik komandira policije naše ispostave oteo sekiru i uspeo da ga savlada kako bi sprečio tragediju - priča Goran Maletić, komandir policije u Topoli.

Situacija je u nekoliko navrata bila toliko napeta da je policija pozvala u pomoć i specijalni pregovarački tim iz Kragujevca. Ali, dok su oni došli do Topole, Radoslav je nešto posle 11 sati prebačen u Dom zdravlja, a potom u Kragujevac na psihijatriju.

Već prijavljivan zbog nasilja u porodici!

Kako saznajemo u topolskoj policiji, Radoslav je nekoliko puta do sada prijavljivan zbog nasilja u porodici. On i njegova supruga žive sa sinom, koji u vreme jučerašnje drame nije bio kod kuće.

Izvor: Alo

This content has been locked. You can no longer post any comment.