Trenutno se nalazite na strani: eKnjiga
 
 

Servis eKnjiga online

Marketing Koncept grupa je razvila servis eKnjiga online koji podrazumeva elektronsko izdavaštvo knjiga koje će posetioci moći da čitaju online preko svih uređaja sa internet konekcijom. Knjiga izdata u ovakvom obliku predstavlja budućnost.

Marketing Koncept grupa promoviše eKnjigu online koja ima skroman doprinos u očuvanju šuma, koje su neophodne da bi knjiga u klasičnom obliku mogla biti izdata. Elektronska knjiga ima daleko niže troškove izdavanja. Zatim, omogućava daleko većem broju ljudi da dođu u posed iste i čitaju je. Nastupila je era kada je svima dostupno neko od sredstava na kome bi mogli da čitaju eKnjigu. Ovakva knjiga ne poznaje ni razdaljinu, ni granice. Bilo gde i bilo kada, samo uz internet konekciju, čitalac može da pristupi knjizi i čita je preko različitih uredjaja. Ovo je trajni oblik čuvanja knjige. Ona je na par klika od nas - uvek i svuda.

Ono što eKnjigu stavlja daleko ispred klasičnog izdavanja knjige su:

- znatno niži troškovi izdavanja,

- neograničen tiraž i

- dostupnost za čitanje.

To je ono što čini eKnjigu superiornom. Budite korak ispred vremena u kom živimo. Neka se za Vašu knjigu daleko čuje i neka se link na internetu razmenjuje.

Marketing Koncept grupa je tu za Vas i Vašu prvu eKnjigu, a onda idu jedna za drugom!

eKnjiga online

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži