Trenutno se nalazite na strani: Moj grad Dešavanja Koncerti
 
 

Koncerti

Otvaranje koncertne sezone 2023. na Univerzitetskoj lenjoj sceni

Prvi koncert ovogodišnje letnje koncertne sezone će se održati u utorak, 04. jula u 19 časova na Univerzitetskoj letnjoj sceni. Na koncertu nastupaju Aleksandar Ružičić, flauta i Vuk Dragičević, gitara. Na programu koncerta naći će se dela B. Marčela, Lj. Frajt i K. Mačada.

Otvaranje nove koncertne sezone Univerzitetske letnje scene

Pozivamo Vas da u petak, 1. jula 2022. godine, sa početkom u 19:00 časova, prisustvujete svečanom otvaranju ovogodišnje Univerzitetske letnje scene. Na koncertu koji nosi naziv Čarolija, nastupiće Ana Stefanović (pijanistkinja i vokal) i Dejan Janošević (vokal).

Otvaranje izložbe i koncert u Univerzitetskoj galeriji

Otvaranje Revijalne izložbe radova Foto kluba Kragujevac – povod je proglašenje Foto kluba KG za najbolji klub u zemlji, po četvrti put zaredom, što je svojevrsno postignuće. Četvrtak, 9. jun 2022. godine u 18:30 Univerzitetska galerija.

Dan grada Kragujevca 2022 i najava koncerata

Kako je najavljeno za Dan grada Kragujevca, Đurđevdan, 6. maja biće organizovan koncert na Trgu slobode (ispred zgrade gradske Opštine). Početak koncerta je od 21 čas, a nakon predgrupa nastupiće legendarna kragujevačka rok grupa SMAK.

Koncert Beogradskog omladinskog narodnog orkestra

U petak 07.05. u Svečanoj sali Prve kragujevačke gimnazije je održan koncert Beogradskog omladinskog narodnog orkestra pod upravom Slavka Mitrovića Caleta i pevačke grupe Etnofonija.