Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Kolumna Kritika društva
 
 

Kritika društva

Park Hotel am Schloss in Ettringen ist eine gefaehrliche Stelle fuer potenziele Mitarbeiter und Gaeste

Idylische atmosphaere von abgelegenem Ort wo sich Park Hotel am Schloss befindet aber was wirklich hinter den idylischen Kulissen vom Park am Schloss vorgeht erzaehlt uns unser Gast. Als ich auf meiner Jobsuche im letzten Jahr war , wurde ich von Patrizia Schilling Besitzerin vom Hotel angerufen und sie hat mir den Job bei ihrem Hotel angeboten.

Život u Rusiji - IV deo

Što se tiče hrane u Rusiji - to je posebna priča i poseban problem.

hrana poskupela i do 20 odsto.jpg - 66.52 Kb

Život u Rusiji - III deo

Često se dešava da na ulici ne znate ko je lutalica, a koje običan čovek. Neki ljudi u poznijim godinama nose toliko bednu odeću, kao da su se obukli kod nas u Centrotekstilu ’90-ih godina.

rusija oblacenje.jpg - 61.77 Kb

Život u Rusiji - II deo

Ono što mi je takođe privuklo veliku pažnju jesu građevine i njihova arhitektura. Samo kada pogledate zgrade, koje su mahom sive boje, kada šetate taj sivi, tmuran utisak vas prati i na to jos kada se dodaju ogromni spomenici iz doba pobedničkog socijalizma u kojima samo vlada i preovladava ogromnost.

krasnodar-zimi.jpg - 65.69 Kb

Život u Rusiji - I deo

Ovde bih hteo da podelim sa Vama iskustvo i razlike u metalitetu izmedju Rusije i Srbije i generalno Evrope. Ova analiza se odnosi na Kubanski region, pre svega na Krasnodar na Crnom moru.

Tramvaj u Krasnodaru

Strana 1 od 2