Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin
 
 

Magazin

Top 3 proizvoda za održavanje metalnih i drvenih površina

Imate laminat u kući, baštenski nameštaj vam je većinski drven ili je ugradna kuhinja od punog hrasta? Možda ste vlasnik lokala opremljenog najmodernijom ugostiteljskom opremom od metala? Bilo da tragate za novim ili dodatnim rešenjima, proizvodima koje morate kupiti ili ih možete sami napraviti, izdvajamo vam 3 koja provereno rade.

Na koje je sve načine savremena tehnologija unapredila našu bezbednost?

Bezbednost je jedna od osnovnih ljudskih potreba, a savremena tehnologija je revolucionarno promenila način na koji je garantujemo. Od naprednih sistema za nadzor do sofisticiranih uređaja za detekciju, tehnološki napredak donosi nam brojne inovacije koje poboljšavaju našu bezbednost na različite načine. U nastavku teksta fokusiraćemo se na nekoliko tehnoloških dostignuća koja su nam omogućila ogroman pomak na polju ljudske bezbednosti.

Vodič za planiranje nezaboravne vereničke zabave

Čin veridbe simbolizuje ljubav dvoje ljudi i slavi početak novog i uzbudljivog poglavlja u njihovim životima. Iz tog razloga, proslava sa prijateljima i rođacima je veoma važan deo same veridbe. Iako se mladenci najčešće odlučuju za organizaciju velikog svadbenog veselja, nije retko da neki vole da na poseban način obeleže i samu odluku da započnu zajednički život. Proslava veridbe obično se organizuje kada mladenci venčanje iz nekog razloga planiraju kasnije, ali i kada jednostavno žele da se raduju svakom važnom datumu i danu u životu. U nastavku teksta očekuje vas kratak vodič za proslavu nezaboravne vereničke zabave.

Mindfulness - tajne umetnosti svesnog življenja

Mindfulness, prisutnost ili svesnost – na prvi pogled se čini da je veoma lako definisati pojam. Međutim, eksperti iz oblasti psihologije nemaju uvek usaglašena mišljenja oko toga šta zapravo svesnost ili pažnja predstavljaju.

Glavni gradovi Evrope koje morate posetiti

Evropske prestonice, turističke destinacije koje kriju mnogo tajni. Gradovi nastali na tlu nekadašnjih antičkih civilizacija, građanskih i umetničkih revolucija. Bili su dom brojnim vladarima, raznim političkim upravama i poprište ratnih i sukoba ideala, ideja i vrednosti.

Kako spojiti lepo i korisno pri uređenju kupatila?

Kada je u pitanju uređenje kuće ili stana, kupatilo je često prostorija koja može biti izazov za dekorisanje. S obzirom na to da je funkcionalnost ključna, ponekad se može teško postići estetski izgled koji želimo.

Međutim, sa pravim pristupom, moguće je kombinovati lepotu i korisnost kako biste stvorili savršeno kupatilo. U ovom članku istražićemo nekoliko saveta i trikova kako da postignete ravnotežu između estetike i funkcionalnosti prilikom dekorisanja kupatila.

Kako se rešiti masne kose: Vodič za zdravu i svežu kosu svaki dan

Ako vam je ikada prošla misao kroz glavu: "Zašto je moja kosa toliko masna?" i očajnički želite kosu koja može da izdrži i više od jednog dana bez da se izmasti, možda možemo odgovoriti na vaše pitanje i pomoći vam da održite zdravu kosu.


Kako se proslavlja rođendan u Srbiji, a kako u ostatku sveta?

Rođendani su poseban trenutak u godini koji se slave širom sveta. Svaka kultura ima svoje jedinstvene običaje i tradicije kada je u pitanju proslava ovog važnog događaja.

U Srbiji, kao i u mnogim drugim zemljama, rođendani su prilika za okupljanje porodice i prijatelja, poklone, hranu i zabavu. Ali kako se proslavljaju rođendani u Srbiji u poređenju sa drugim delovima sveta? Hajde da istražimo!

Kako brzo proveriti koja je matična ploča u vašem računaru

Verovatno znate koji procesor imate u svom računaru, ali da li znate koji brend i model matične ploče koristite? Pretpostavićemo da ne znate. Zato smo za vas napisali ovaj praktičan vodič kako biste brzo mogli da proverite. Proces traje minut ili dva, u zavisnosti od načina koji izaberete.

 

Šta sve ljude može da opusti i zabavi?

U stalnoj ste potrazi za zanimljivim aktivnostima uz koje ćete se zabaviti tokom dana?

Svakome od nas je potreban kratak i opuštajući predah tokom kojeg ćemo se zabaviti i koji će nam pomoći da skrenemo misli sa svakodnevnih obaveza. Zabavne aktivnosti su osmišljene kako bismo na jedinstven način pobegli od briga i stresa, a u nastavku vam predstavljamo neke od aktivnosti koje će vam možda delovati zanimljivo u trenucima napetosti.

Strana 1 od 15