Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Zabava
 
 

Zabava

Šta je glavni krivac za razvod

U Kragujevcu se svaki četvrti brak završi razvodom.

razvod4-m.jpg - 11.37 Kb

10 grešaka zbog kojih ne možete da zaspite

Ukoliko vam treba dosta vremena da se uspavate, imate problema sa snom, ili se budite umorni, sigurno pravite neku grešku, a da toga niste ni svesni. Bol u leđima ili vratu, ukočenost, samo su neke od fizičkih posledica. Predstavljamo vam deset stvari na koje treba obratiti pažnju, da bi ste se odmorili u snu.

loe spavanje.jpg - 26.01 Kb

Zašto gorimo na suncu?

Jeste li izgoreli ovih dana na suncu ili ste se dobro čuvali?

I TO ĆE BITI MOGUĆE: Smartfoni i tablet koji rade nedeljama bez punjenja

Čuveni Apple i britanska kompanija Intelligent Energy rade na ugrađivanju ćelija za gorivo u uređaje kao što su mobilni telefoni, laptopovi i tableti. Ova tehnologija bi mogla da omogući trajanje baterije i do nekoliko dana, a možda čak i nedelja.

 

Pročitajte ovih 10 zabluda o alkoholu, možda ćete se iznenaditi!

Alkohol je psihoaktivna droga, a to što je legalan ne umanjuje njegovu štetnost i posledice koje izaziva, započinje priču o zabludama o alkoholu dr Aleksandar Vujošević, direktor Specijalne bolnice za bolesti zavisnosti.

 

Zašto nas alkohol čini emotivnima?

Alkohol utiče na našu ličnost na brojne načine. Neke osobe postanu radosne. Neke postaju agresivne ili impulsivne. Uticaj alkohola na mozak je ono što određuje kako ćemo se ponašati kada malo više popijemo, a naše emocije vrlo retko iz tih situacija izlaze nepovređene. Saznajte zašto...

Komplimenti koje svaki muškarac želi da čuje

Neki muškarci će tvrditi da im komplimenti ništa ne znače, ali nemojte im verovati. Možda im nisu toliko važni kao ženama, ali im se sviđa kada ih dobiju.

Kako postati milijarder bez muke?

Da bi se u današnje vreme postao milijarder nije potrebana neka škola, a ponekad čak ne morate ništa ni da radite kako bi se našli na čuvenoj Forbesovoj listi.

Najmoćniji holivudski parovi

Osim toga što privlače pažnju onim čime se bave, ovi parovi dovoljno je samo da se negde pojave pune stupce u novinama. Paparaci ih ne ostavljaju na miru, ali oni prihvataju cenu slave i na njoj odlično zarađuju. Upoznajte najmoćnije parove Holivuda...

Kako smanjiti potrošnju goriva?

Gorivo konstantno poskupljuje, a standard opada. Stoga je svaka ušteda važna. Na primer, ukoliko potrošite sedam umesto osam litara benzina na 100 kilometara, u novčaniku će vam ostati oko 160 dinara više.

Strana 1 od 3