Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Zabava
 
 

Zabava

Novi veliki projekat Arene Fun Factory - Kragujvizija

Pevači, glumci, plesači, muzičari…Svi vi koji imate bilo kakav drugi redak talenat, dođite, očekuju vas u ARF! Prvi put u našem gradu održaće se takmičenje pod nazivom “KRAGUJVIZIJA” koje će, nadamo se, postati tradicionalno. 27.12.2016. održaće se PRVI KRUG TAKMIČENJA za koje se možete prijaviti upravo do tog dana.

SA ILI BEZ PETE KARTE?

Dimitrijevićeve karikature imaju u sebi nešto od onog što čoveka zatečenog pred nepravdom, bezobzirnom pljačkom, otimačinom ili tek glupošću u službi naroda i države, nagoni na brzopleto istrčavanje, ali se – tim pre i jasnije – pokazuje i koliko je ovaj autor vešt borac za istinu, slobodu i pravdu.

Šta je umetnost?

Par tinejdžera napravio je pravi spektakl u muzeju umetnosti u San Francisku...

Danas je vrlo teško prepoznati umetnost. Kad bolje razmislimo šta je zapravo prava umetnost? Da li se tačno može definisati?

Toni Cetinski nastupiće u Kragujevcu

Toni Cetinski održaće koncert u hali "Jezero" 11. marta sa početkom u 20 časova.

Šta je glavni krivac za razvod

U Kragujevcu se svaki četvrti brak završi razvodom.

razvod4-m.jpg - 11.37 Kb

Kako su gradovi u Srbiji dobili imena?

Gradovi najzanimljivijih imena u Srbiji uglavnom su nazivani po vladarima, svecima, ali i anegdotama njihovih stanovnika.

Kragujevac - Ovaj grad se prvi put spominje u turskom popisnom defteru iz 1476. godine, i to kao "Kragujofča" – bivši trg na kojem su 32 kuće. Uglavnom se smatra da je dobio ime po kraguju, vrsti jastreba koja se u srednjem veku koristila za lov. Ova ptica je danas centralni simbol grba grada Kragujevca.

10 grešaka zbog kojih ne možete da zaspite

Ukoliko vam treba dosta vremena da se uspavate, imate problema sa snom, ili se budite umorni, sigurno pravite neku grešku, a da toga niste ni svesni. Bol u leđima ili vratu, ukočenost, samo su neke od fizičkih posledica. Predstavljamo vam deset stvari na koje treba obratiti pažnju, da bi ste se odmorili u snu.

loe spavanje.jpg - 26.01 Kb

Ovo su 5 najlepših di-džejeva koji dolaze na Lovefest

Fedde Le Grand

Za njega slobodno možemo da kažemo da ima sve. Kombinacijom smeđe kose i azurno plavih očiju, Fedde Le Grand mami uzdahe ženske populacije širom zemaljske kugle. Sem toga što spada u lepotane, jedan je od najpoznatijih svetskih di-džejeva i producenata današnjice, a iza sebe ima planearni hit "Put Your Hands Up For Detroit”. Uživajući u umetničkoj slobodi koju samo nekolicina odabranih može sebi da priušti, on je pionir elektronike, a i publika i kolege ga smatraju jednom od najznačajnijih figura u razvoju house muzike.

Drvo koje rađa čak 40 VRSTA VOĆA

Plod sigurno nije sladak kao onaj iz srpskih sela, ali je umeće ovog čoveka da uopšte napravi tako nešto vredno svake pohvale...

Zašto gorimo na suncu?

Jeste li izgoreli ovih dana na suncu ili ste se dobro čuvali?

Strana 1 od 66