Trenutno se nalazite na strani: O nama O portalu Privatnost i pravila korišćenja
 
 

Privatnost i pravila korišćenja

Korišćenjem bilo kog dela kragujevaconline.rs portala i svih njegovih delova (u nastavku samo kragujevaconline.rs), automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.
Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem kragujevaconline.rs portala, ili bilo kog njegovog dela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja, pa da su ih, samim tim, razumeli u celosti.
Ni jedan deo kragujevaconline.rs portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

kragujevaconline.rs portal

Porsetiocima se u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja kragujevaconline.rs portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje kragujevaconline.rs portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja.
kragujevaconline.rs portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkova na spoljne stranice.
kragujevaconline.rs sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje kragujevaconline.rs portala koristite na sopstvenu odgovornost i kragujevaconline.rs se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.
Pristup kragujevaconline.rs portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

Autorska prava

kragujevaconline.rs polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih prava kragujevaconline.rs portala i podložno je tužbi.
Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (kragujevaconline.rs, partneri, korisnici...) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.
Ukoliko smatrate da je kragujevaconline.rs povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Linkovi na spoljne stranice

kragujevaconline.rs sadrži linkove ka web stranicama izvan vlastitog portala.
kragujevaconline.rs linkove objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

Spoljni saradnici

kragujevaconline.rs štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.
kragujevaconline.rs se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.
kragujevaconline.rs može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja portala (isključivo podaci o računaru i podaci o Internet provajderu) ili podatke unešene u postupku registracije. Ove podatke kragujevaconline.rs koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmerio i prilagodio publici koja ga posećuje. Na osnovu tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom.
kragujevaconline.rs obavezuje se da prikupljene privatne podatke, poput e-mail adrese, imena i prezimena, neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati, niti distribuirati, osim demografskih podataka za grupu korisnika bez odavanja privatnih podataka.
kragujevaconline.rs se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila kragujevaconline.rs portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

kragujevaconline.rs zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila. O važnim promenama i dopunama kragujevaconline.rs može obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na portalu.

Korišćenjem bilo kog sadržaja na kragujevaconline.rs portalu smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.