Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Zabava Igrice
 
 

Video igre

bulletstorm-video-game-1Bulletstorm demo 

Datum izlaska nova pucačine od Epic Games-a i autora serijala Painkiller i Gears of War People Can Fly se polako bliži. Trailere smo svi pogledali, screenshotove smo videli, i šta nam još ostaje? Demo verzija, naravno. Bulletstorm izlazi 22. februara, ali ćemo igru moći da isprobamo iz prve ruke za nedelju dana, tačnije 25. januara za Xbox 360, a za Playstation 3 dan kasnije. Demo će prikazati mali deo Echo Mode-a, jedne od tri moda u igri, koja je mešavina singleplayer i multiplayer modova - mape se prelaze u singleplayer modu, ali se količina bodova upoređuje sa ostalim igračima. PC verzija demo-a, nažalost, nije spominjana.

need-for-speed-shift-1Need For Speed: Shift 2 Unleashed datum izlaska

Najnoviji Hot Pursuit je tek nedavno izašao, a već se sprema novi Need For Speed. Doduše, to smo već znali, jer je Unleashed prikazao trailer za Shift 2, a sad znamo i datum izlaska. Igra izlazi već 24. marta za PC, Playstation 3 i Xbox 360. Glavno pitanje je da li Criterion može u ovako kratkom vremenskom periodu da napravi dva dobra Need For Speeda, s obzirom da je Hot Pursuit izašao pre nekoliko meseci. Možda će nas novi trailer ipak uveriti da su dorasli zadatku.

 

80822_death_rally

Death Rally stiže na iOS

Arkadno-akciona vožnja od pre 15 godina će uskoro dobiti remake za Apple uređaje. Razvojni tim Remedy namerava da upravo 15-godišnjicu igre obeleži modernizovanom verzijom za prenosne uređaje. Death Rally je inače prva igra na kojoj je Remedy radio, a 2009. godine je izbačena i freeware verzija koja radi na modernim konfiguracijama. Datum izlaska je, za sada, samo uskoro, ali je vrlo verovatno da će stići na App Store u narednih nekoliko meseci.

 

fear-3F.E.A.R. 3 opet odložen

Treći nastavak horror pucačine F.E.A.R. je, nažalost, ponovo odložen. Igra je prvobitno bila najavljena za jesen prošle godine, pa pomerena na mart 2011. godine, a posle ovog odlaganja ćemo je igrati tek 24. maja. Hrabar potez, s obzirom da drugi deo nije prošao ni blizu kako su očekivali. Sa druge strane, za treći deo se vezuju imena kao što su režiser filma The Thing i autor scenarija 30 Days of Night, tako da se čekanje na kraju možda i isplati.

 

iceage_4Ice Age 4: Continental Drift stiže u 3D, pročitajte prve detalje

Nove Ice Age avanture konačno su najavljene! Prema saopštenju Blue Sky studija, koji razvija ovaj dugometražni crtani film, novi Ice Age će stići u bioskope na leto 2012. godine, tačnije 13.7.2012. Kako je rečeno, četvrti u nizu prilično zabavnih i smešnih crtanih filmova nosiće ime "Ice Age 4: Continental Drift" i biće dostupan i u 3D verziji! Ledeno doba 4 će verovatno, kao i njegove prethodne delove, pratiti i jedna zabavna igra za decu, ali za sada još uvek nema zvanične potvrde o tome. Za Ice Age igre je do sada bio zadužen Activison koji nas, nadamo se, neće izneveriti ni ovog puta.

80822_death_rallyDead Space 2 launch trailer

po svemu sudeći očekuje nas jedan izvanredan nastavak horor SF-a koji nas je 2008. prijatno iznenadio. Visceral Games i Electronic Arts pustili su u javnost launch trailer, kao da nas prethodni traileri i screenovi nisu dovoljno izazivali. A sad su još i krenule priče da u igri ima indikacija da će biti trećeg nastavka!

 

 

 

izvor: www.vesti.rs