Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Putovanja
 
 

Putovanja

Poseta crkvi Kumanici u Ramaći

Još samo nekoliko slobodnih mesta ostalo je za vodičku turu kojom je predviđena poseta crkvi Kumanici u selu Ramaća, a koju će Gradska turistička organizacija prvi put organizovati u subotu 10. septembra.

Posetite Topolu "Šumadijsku Toskanu"

Ekipa portala KragujevacOnline.rs vam preporučuje da posetite Topolu - gradsko naselje u Šumadijskom okrugu u Srbiji.

GTO Kragujevca se predstavila u Brnu

Gradska turistička organizacija Kragujevca predstavila je turističku ponudu Kragujevca, Šumadije ali i cele Srbije na Mejdunarodnom sajmu turizma u češkom gradu Brno, kao jedini učesnik iz Srbije.

Prirodnjački centar posetilo više od 30.000 turista

Prirodnjački centar u Svilajncu, jedinstvenu naučno - brazovnu ustanovu na Balkanu, od otvaranja 29. juna,do sada posetilo je više od 30.000 turista, izjavio je Tanjugu predsednik opštine Svilajnac Predrag Milanović.

Povećan broj turista u Kragujevcu

U Kragujevcu je za šest meseci boravilo 19.570 turista koji su ostvarili 34.467 noćenja. Domaći gosti činili su 60% od tog broja, a strani 40%.

Ekipa portala u poseti Vili Aleksandar

Novinarska ekipa portala KragujevacOnline.rs sa dopisnistvom iz Aranđelovca u nedelju 12.07.2015. god. posetila je Vilu Aleksandar u Orašcu. Vila Aleksandar smeštena je u Orašcu u jednom od najlepših krajeva Šumadije. Savremen oblik hotelijerstva sa pratećim sadržajima je za sve vrste odmora.

Sjaj i beda Rio de Žaneira!


Rio je san, a sve ostalo je život, reči su direktora NVO "Sigurna pozicija", Dejana Nestorovića, koji se pred sam početak Svetskog prvenstava u fudbalu 2014. našao mesec dana u najegzotičnijoj zemlji na svetu, Brazilu, popularnoj zemlji fudbala, lepih žena i sambe, a za "alo.rs" donosi priču iz jednog od najsiromašnijeg, a najsrećnijeg dela na svetu faveli ,,Cantagalo’’ koja se nalazi u srcu Rio de Žaneira, iznad jedne od najpoznatijih svetske plaža, Kopakabane.

Kada Rus dođe u Srbiju...

Neupućeni Rus koji se obreo u Srbiji može da ostane prilično zbunjen izvesnim neobičnim stvarima ili običajima. Jedan od ruskih posetilaca Beograda sabrao je 20 najupečatljivijih.

Kako na put automobilom u Grčku

Odlazak na more automobilom nije ni najjeftini ni najkomforniji, ali sve više vozača iz Srbije se odlučuje baš za ovaj vid putovanja pogotovo ukoliko se radi o porodičnom odmoru u Grčkoj. Ipak, pre nego što izabere “putešestvije četvorotočkašem” svaki vozač bi morao da odredi trasu kuda će voziti, ali i pripremi neophodnu dokumentaciju i opremu kako bi se izbegla bilo kakva neprijatnost na putu.

Svi bi na Mars u jednom smeru

Na adresu holandske organizacije "Mars One" koja planira da organizuje put u jednom pravcu na Mars već je stiglo 10.000 mejlova zainteresovanih kosmičkih turista.

Strana 1 od 17