Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Kolumna Bloger u pokušaju
 
 

Bloger u pokušaju

Njemački online u školi Njemački preko skajpa

U ovom blogu bavićemo se time kako naučiti njemački preko online sajtova. Najpre preporčujemo Schubert Verlag Online-Aufgaben Deutsch als Fremdsprache link . Idealno bi bilo da se nabavi i njihov udžbenik „Begegnungen Deutsch als Fremdsprache A1+“, ali nije obavezno.

O levici

Kada sam bio mali učili su me da pišem desnom rukom iako sam bio dešnjak, iskreno nisam znao koji je to bio pravi razlog i dobio sam kruta objašnjenja da će mi to olakšati život u budućim aktivnostima, kao što je npr vožnja auta (još uvek nemam položenu vozaćku dozvolu). Tako sam postao dešnjak, kao rezultat toga imam užasan rukopis.

Marketing domaćeg turizma

Kaže da slika govori 1000 reči to jeste dobar marketing, ali pomalo je zastarao. Dobar je bio da se reklamiraju filmovi od 50-ih do 70-ih i pune bioskopske sale i blagajne. Tu se lepo dalo pokazati da je filmski poster mora biti bolji od samog filma, kao što je često na kraju bio slučaj.

Sunovrat FK Crvene Zvezde

Pre nekoliko meseci sam pričao sa ortakom o fudbalu, te mu rekoh, eh da sam neki bogatiji preduzetnik lepo bih kupio FK Šumadiju, poslao skaute na sve čeriri strane sveta i skupio talentovane klince iz bogatih i siromašni familija i onda bih kroz pet godina uz angažovanje profi trenera imao tim koji bi se krljao sa Barsom i ko zna možda čak osvojio Ligu Šampiona. Ortak mi se slatko nasmejao i rekao,nema šanse da nadješ takve klince! Kad eto nekoliko meseci kasnije mladi orlići dobiše u finalu Brazil. Poenta je jasna!

Od G.V. do V.V.

Sa obzirom da je dobar deo medija krenulo sa kampanjom tj davanja nadimka premijeru Srbije, “Gospodar Vučić“, suzdržaću se od kritike ili podrške takvom komentaru. Sa druge strane ja mogu da obrazložim kako da premijer od dobrog dela medija dobije nadimak “Veliki Vučić“.