Trenutno se nalazite na strani: Moj grad Dešavanja Bioskopski repertoar JANUARSKI MARATON FILMOVA U CINEPLEXX KRAGUJEVAC PLAZA BIOSKOPU
 
 

JANUARSKI MARATON FILMOVA U CINEPLEXX KRAGUJEVAC PLAZA BIOSKOPU

Praznična euforija u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza i dalje traje, a januar je idealan mesec za retrospektivu i prisećanje na omiljene filmske junake na velikom platnu!

U Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopu, u periodu od 14. do 20. januara pridružite se filmskom maratonu i pogledajte sjajne naslove za sve generacije po ceni ulaznice od 250 dinara. Karte su u prodaji na blagajni bioskopa ili putem Cineplexx aplikacije! Vratimo junake koji su obeležili prethodne godine i započnimo ovu 2021. uz sjajnu ponudu kojoj se ne može odoleti.

Ljubitelji animiranih avantura, uživaćete u prazničnim naslovima u Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopu – duhovitom i vizuelno očaravajućem filmu „Grinč“ , porodičnoj prazničnoj komediji „Deda Mraz i kompanija“ uz sjajnu sihronizaciju koju predvode Nikola Kojo, Bojan Perić i Jelena Tomašević, snežnoj animiranoj priči „Vreme je za sankanje“ i pravoj porodičnoj igranoj avanturi „Lesi se vraća kući“ sinhronizovanoj na srpski jezik. Ukoliko ste propustili da pogledate kako se Miloš Biković snašao u fantastičnoj komediji ,,Sluga“, ovo je sjajna prilika. Romantični naslovi tokom praznika uvek su u modi, pa će nam izvanredna Ema Tompson i Henri Golding dočarati pravu ljubavnu priču u filmu „Prošlog Božića“.

Sjajni naslovi po sniženoj ceni ulaznice očekuju vam u omiljenom bioskopu u gradu. Vidimo se.

*Projekcije u Cineplexx bioskopima se organizuju uz poštovanje svih preventivnih mera u cilju smanjenja rizika nastanka i prenošenja virusa COVID-19.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži