Trenutno se nalazite na strani: Moj grad Dešavanja Ostalo Lideri KUM-a na promociji knjige „ Avijatičari Šumadije “
 
 

Lideri KUM-a na promociji knjige „ Avijatičari Šumadije “

Lideri poslovnog kluba (KUM) juče su bili počasni gosti Veljka Lekovića na promociji njegove knjige „ Avijatičari Šumadije “ (1912-1944) u galeriji Narodne biblioteke „Vuk Karadžić “.


Knjiga „Avijatičari Šumadije“ (1912-1944) daje pregled razvoja vojnog vazduhoplovstva Šumadije u periodu uoči Velikog rata sve do kraja Drugog svetskog, a takođe i biografije slavnih pilota Šumadinaca.

Preme rečima lidera poslovnog kluba (KUM) Mr Miloša Lučića :

„ Knjiga „ Avijatičari Šumadije “ prestavlja jedan istoriski aspekt gleđanja za Šumadiju i vazduhoplovstvo tvog vremena, veoma mi je drago da sam imao tu čast da sa Konceptom, budem počasni gost na promociji ove kvalitetne knjige. Ono što je istorija rekla mora da bude pouka svima nama za budućnost. Uvek ću dati podršku ovakvim knjiga ili projektima. Inače ovde sam pored ostalog jer sam veliki ljubitelj avijacije, još od kada sam sa dve godine prvi put leteo avionom. Može se reći da su avioni bila ljubav na prvi pogled. Trudiću se da nastavim tradiciju slavnih Šumadiskih avijatičara.“

Kako smo nezvanično saznali u septembru se očekuje velika promocija nove knjige u okviru Mconcept Group i poslovnog kluba KUM, ali još ništa nije zvanično rečeno.

Pored Mr Miloša Lučića , Stefana Koncepta i autora knjige promociji su prisustvovali : Ninoslav Stanojlović recenzent - predsednik Društva istoričara Jagodine i Predrag Ilić, predsednik Društva istoričara Šumadije.

 

Autor : Ivan Ilić – gl. urednik

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži