Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Kolumna Istini u lice Dobro jutro! Ja sam Lav
 
 

Dobro jutro! Ja sam Lav

Dobro jutro. Poranio sam. Jesam i baš mi je fino. Rodio sam se pre mesec dana, neki sat gore-dole, rekli su da sam trebao da čekam još. Ja baš nisam hteo. Na Trnovu Petku sam prvi put video moju mamu. Neobična neka žena. I sada razmišljam da li sam je baš ovako zamišljao dok me je nosila u stomaku. Pričala mi je stalno nešto.

beba1.png - 110.91 Kb

Žene! Ne daju ti mira nikako. Stalno nešto melju i pričaju, ma hvala Bogu što sam dečak. Neko vreme nakon mog rodjenja došli su neki ljudi da me vode kući, tog dana je bila Velika Gospojina. Moj tata, znam po glasu da je to on. Aaa, da, sećam se da sam ga par puta ćušnuo dok sam bio u stomaku. Tu je bila neka žena, čoveče, ista moja mama, liče mogu ti reći. To je bila moja tetka. I ona je žena i baš dosta priča.

Teča je super lik, ne gnjavi me, to mi se svidja. Pazi me i voli, kao i mog starijeg brata Vuka. Vuk...on je posebna priča. Divan je to momak, samo mu još uvek nije jasno otkud ja tu. Kad porastem, on i ja ćemo da budemo jedan drugom sve najlepše na svetu. Postoji još njih koje sam prepoznao kada smo se prvi put videli. Oni su me stalno mazili dok se nisam rodio. To su moje bake i moj deka.

Mogu vam reći, baš volim što sam poranio. Mnogo mi je lepo ovde sa mojim ljudima. Jedva čekam da porastem da im svima ispričam razne neke stvari koje sada ne mogu.

Zovem se Lav. Drago mi je što smo se upoznali. Prijatan dan vam želim!

foto: weheartit.com