Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Automobili U znak protesta demolirali BMW "M6" ispred Sajma u Frankfurtu
 
 

U znak protesta demolirali BMW "M6" ispred Sajma u Frankfurtu

Vlasnik BMW-a "M6" Hadi Pormohseni je uz pomoć prijatelja ispred Sajma automobila u Frankfurtu u znak protesta demolirao svoj automobil, a za ovu operaciju su korišćeni malj i sekira.

Vlasnik je u opisu snimka naveo i razloge za svoj postupak. Nakon što je kupio nov automobil 2008. godine, odmah mu je postalo jasno da mašina ima velike tehničke nedostatke i da se stalno kvari.

Uprkos mnogobrojnim posetama zvaničnim servisima, niko nije uspeo da mu da dijagnozu, a u servisu u Italiji je dobio saopštenje:

"Kompjuter ne prijavljuje nikakvu grešku na automobilu, što znači da je vozilo u savršenom stanju".

Kako nije uspeo da popravi svoj BMW, Hadi je odlučio da ga, u znak protesta, demolira ispred Sajma automobila u Frankfurtu.

 

 

Izvor:Blic

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži