Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Lifestyle 10 Saveta za uspešan flert
 
 

10 Saveta za uspešan flert

Deset najboljih saveta kako da osvojite osobu koja vam se dopada:


1. Izlizane fraze ne prolaze. Nemojte ni da pokušavate sa pitanjima, poput onog: “Da li veruješ u ljubav na prvi pogled?”. Ljubazni i iskreni komplimenti su šarmantan način da pokažete da ste zainteresovani za određenu osobu.

 

2. Pustite muškarce da vas osvajaju! Ovo se naravno odnosi na žene i pod uslovom da im se udvarač sviđa. Muškarci uživaju u osvajanju plena.

3. Za vreme flerta nikada ne spominjite bivšeg ili bivšu. Ovo je apsolutno zabranjeno!

4. Osobu sa kojom flertujete uvek gledajte u oči. Naročito muškarci treba da paze da im pogled ne sklizne na damin dekolte.

5. Ne razmišljajte previše, već odmah krenite u akciju. Često se dešava da muškarac za barom vidi prelepu devojku, ali da se ne usuđuje da joj priđe. Što se više ustežete, to će više sumnji isplivati na površinu.

6. Ako ste žensko, to ne znači da treba samo da se smeškate. Slobodno koketirajte, muškarcima se to dopada.

7. Ne ispitujte ga (je). Dok flertujete treba da vodite neobavezan razgovor.

8. Ako se pojave razlike u mišljenjima, promenite temu. Ne pokušavajte da uporno branite svoje stanovište. U tom slučaju, ništa od flerta!

9. Nikad ne flertujte ako ste previše popili. Manja količina alkohola je dozvoljena, jer ćete se tako osloboditi i biti hrabriji, ali pripite osobe stalno gube nit i svaki pokušaj flerta je bezuspešan.

10. Najvažnije od svega: Budite ono što jeste. Ne pretvarajte se i ne uskačite u ulogu neke druge osobe, jer će to vaš sagovornik sigurno primetiti.

Image by Pascal König from Pixabay

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži