Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Lifestyle Dolazite iz inostranstva? - Izaberite najbolji način prevoza sa aerodroma
 
 

Dolazite iz inostranstva? - Izaberite najbolji način prevoza sa aerodroma

Potreban vam je automobil za putovanje, a ne želite da se zamarate brojnom papirologijom? Jasno vam je koliko benefita danas imate od mogućnosti rent a car-a, dobijate automobil u savršenom stanju kojim možete iči na porodično putovanje, porodični sastanak ili jednostavno dolazite iz inostranstva i želite da dok ste u Srbiji imate automobil za sebe. U firmama za iznajmljivanje automobila možete birati koji model biste želeli samo za sebe, ove firme imaju brojne pogodnosti za svoje klijente, a vi od njih dobijate automobil u perfektnom stanju. Kao najbolja agencija za iznajmljivanje automobila izdvojila se Efex rent a car, oni su sinonim za sigurnost i pouzdanost. Poseduje uvek aktuelne popuste, bogat vozni park, veliki spektar dodatne opreme i najbolje cene. Ukratko sve najbolje što možete očekivati od rent a car agencije.

Efex Rent A Car- najbolji izbor za vas

Rent a car Efex posluje uokviru firme Efeks sa sedištem u Aranđelovcu, od svog osnivanja 2014. godine trude se da svojim kvalitetom i pristupačnim cenama opravdaju poverenje svojih vernih klijenata. U njihovoj ponudi nalazi se oko 130 vozila, koja su u proseku stara 2 godine. Godinama stekli su veliki broj klijenata koji imaju poverenje u njihovu uslugu. Glavni izbor mnogima su zbog prvenstveno niske cene iznajmljivanja automobila, uz aktuelne sezonske popuste na određene modele garantuju najnižu cenu. Druga prednost je uračunato kasko osiguranje, sigurnost njihovih klijenta im je na prvom mestu, zato je kasko osiguranje uračunato u cenu. Ugovori koje sklopite sa njima kao i uslovi su jasni i bez bilo kakvih skrivenih troškova. Na svim njihovim modelima automobila odredili su najniži mogući depozit i njega možete platiti u kešu ili platnim karticama u njihovim poslovnicama. Konstantno prate nove trendove pa tako u njihovoj ponudi možete naći sve najnovije svetske modele automobila, prosečna starost njihovih vozila je svega 2 godine, a takođe sva vozila su prošla detaljne sigurnosne provere. Njihove poslovnice možete naći na dve lokacije, na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu i na aerodromu Konstantin Veliki u Nišu. Bliži uvid u njihovu bogatu ponudu, ali i cene njihovih usluga možete pronaći na njihovoj web stranici do koje ćete doći klikom na link - rent a car Beograd cene.

Uslovi iznajmljivanja vozila

Prema uslovima koje postavlja Efex rent a car, njihova vozila mogu iznajmljivati samo lica koja imaju navršenu 21 godinu i koja poseduju vozačku dozvoli minimum 2 godine. Prilikom preuzimanja automobila potrebno je doneti na uvid pasoš/ličnu kartu i vozačku dozvolu. Zatim je lice koje iznajmljuje automobil u obavezi da potpiše ugovor u kojem se usaglašava sa cenom vozila i dodatnih usluga poput visine depozita i vreme povratka vozila. Cena automobila po danu obuhvata porez, kasko osiguranje i neograničenu kilometražu, cene automobila po danu obuhvata obračunski period od 24h od preuzimanja vozila. Sve cene izražene su u evrima, a plaćanje se vrši u dinarima po prodajnom kursu Societe General banke. Napuštanje granice Srbije vozilima Efex rent a cara je moguće uz njihovu saglasnost i plaćanje takse od 30 evra uz koju se dobija i zeleni karton.Prilikom rezervacije automobila neophodno je naglasiti planiranje putovanja van granica Srbije. Radno vreme poslovnice u Beogradu na aerodromu Nikola Tesla je od 07h do 24h. Svako unapred rezervisano preuzimanje ili vraćanje vozila 30 minuta pre ili posle radnog vremena je besplatno. Ali se preuzimanje ili vraćanje automobila uz dodatno kašnjenje doplaćuje 15 evra. Sva vozila iznajmljenja u ovoj agenciji mogu se vratiti u bilo kojoj njihovoj poslovnici, nije nužno vraćati ih u onoj u koju ste automobil i preuzeli. Samo je neophodno naglasiti to pri rezervaciji vozlila.

Ako ste umorni od napornih procedura iznajmljivanja i vraćanja automobila Efex Rent A Car je savršen izbor za vas. Pronđite vozilo koje vas zanima i uživajte u vožnji i vašem putovanju bez razmišljanja i dodatnim troškovima. Uz ovako stručnu firmu za iznajmljivanje automobil uz sebe, ne sumnjamo da ćete imati bilo kakvih problema za putovanja po Srbiji, ali i izvan njenih granica. Ako idete na odmor a ne posedujete automobil ili je vaše vozilo u jako lošem stanju znajte da vam je Efex Rent A Car uvek na raspolaganju. Bogata ponuda automobila, najniže cene i tim koji brine o sigurnosti vas i vaših saputnika. Pronađite sve savremene modele automobila koji su prošli kroz detaljni servis i uplovite sigurno u nove životne avanture uz omiljenu agenciju za izjamljivanje vozila.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži