Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Tehnika SJAJNO: Magične slušalice u obliku olovke
 
 

SJAJNO: Magične slušalice u obliku olovke

Magic Pencil Earphone je kvalitetan uređaj koji prenosi čist zvuk i kompatibilan je sa smart telefonima, ali njegov dodatni kvalitet je dizajn.

Ljubitelje muzike, koji kod sebe uvek imaju slušalice, uglavnom klasičnog dizajna, sigurno će se oduševiti uređajem Magic Pencil Earphone od silikona i plastike koji je napravila kompanije Megawing. Na slušalicama se nalaze oba kraja obične olovke, tako da kada stavimo slušalice u uši izgleda kao da smo provukli celu olovku kroz glavu.

Osim što je zabavan, ovaj dizajn je samo bonus koji ide uz kvalitet uređaja. Kompatibilan je sa iPhone i drugim smart telefonima, lako se uklapa u uši, ima 3,5 mm audio jack i prenosi veoma čist zvuk.

Kao i obično, na kablu se nalazi upravljač kojim se može javljati na poziv, puštati muzika i prelistavati “play lista”. Pencil Earphone je dostupan u tri boje – narandžasta, plava i siva, a njegova cena varira između 30 i 50 dolara.

Izvor:Telegraf.rs

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži