Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Srbija Promocija Zbornika najboljih literarnih radova za Savindan
 
 

Promocija Zbornika najboljih literarnih radova za Savindan

M koncept grupa je i ove godine medijski pokrovitelj Zbornika najboljih literarnih radova na konkursu ''Dosta su svetu jedne Šumarice 2020'' koji se održava u ponedeljak 25. januara od 12 sati u Muzeju ''21. oktobar''.

 

Učenici kragujevačkih škola čitaće svoje radove objavljene u Zborniku. Spomen - park ''Kragujevački oktobar'' ovom svečanošću tradicionalno obeležava dan našeg velikog prosvetitelja, Svetog Save, školske slave, koju su slavili i đaci kragujevačkih škola, streljani 21. oktobra 1941. godine.

Stefan Koncept ispred Muzeja 21. Oktobar (foto SMS iz NEObjavljene zbirke pesama Ruža u obliku slova G i Konceptovo belo pero od istoimenog autora)

Izvrsni menadžer M Koncept grupe, Stefan Svičević Koncept, zahvalio se na pozivu Spomen parku Kragujevački oktobar i gradu Kragujevcu. Pored toga on je najavio posetu otvaranju rekonstruisanog Savskog trga i spomenika Stefanu Nemanji u Beogradu, čije je svečano otvaranje najavljeno za Savindan 27. januara.

Podsećamo da je Stefan Svičević kao novi član Udruženja pisaca Kragujevca i književnika Srbije za Svetosavski dušepoj pod pseudonimom Stefan Koncept posvetio jednu pesmu njoj 2020. i odrecitovao u porti Crkve Svetog Save u Kragujevcu za 30 godina postojanja. Završetak knjige Carski grad (iz Konceptovog književnog projekta Gradovi na 7 brda) očekuje se tokom 2021. godine.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži