Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Srbija Prijava za vakcinisane građane Srbije
 
 

Prijava za vakcinisane građane Srbije

Danas je počela prijava za 3.000 rsd koja je najavljena kao jedna od finansijskih mera za podršku imunizacije građana. Vrlo jednostavno možete se prijaviti za isplatu novčane pomoći putem sistema trezora i to na linku https://pmi.trezor.gov.rs

Pravo na podsticaj imaju građani koji su primili makar jednu dozu vakcine ili su se prijavili do 31. maja 2021. godine. Prijava je omogućena do 15 juna, a isplata prijavljenima se može očekivati u periodu od 12. do 20. juna.

Ministar Siniša Mali je rekao da će prijava za 3000 dinara biti jednostavna, ista kao što je bio slučaj kada su se građani prijavljivali za državnu pomoć od 30+30 evra. Potrebno je da unesete matični broj, broj važeće lične karte i da izaberete banku u kojoj želite da vam se uplati novac.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži